Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - lwfitz

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 64
31
Artwork & Screenshots / Re: August 2017 Screenshot Thread
« on: August 12, 2017, 07:52:00 AM »
Brand new laptop, immediately wiped the drive and installed VSIDO.......

100% working right out of the box!

Needed a little change so I installed KDE..........


32
Media Room / Re: Just listened to
« on: August 06, 2017, 03:57:13 AM »
Im a huge blues fan but, although I had heard John Mayer and knew he was good, his pop music kinda ruined it for me.
Now, I have two twenty year old musicians that are as close to children as I will probably ever have. They decided they wanted to see John Mayer and they talked me into going because it was three shows in one:

1) With his full band
2) John Mayer trio
3) Acoustic

I figured just seeing the trio would make it worth fighting the crowds so I handed over the $450 for three tickets as close as we could get.

While his pop music still isnt what I would listen to daily, I will listen to him live any chance I can get. That boy can play a guitar! I officially became a fan that night.


33
Artwork & Screenshots / Re: July 2017 Screenshot Thread
« on: July 25, 2017, 06:06:08 AM »
Between doing the usual Monday routine, it took me about 10 hours total to fix and upgrade Windows 10 today (there's a certain irony to that). So I took a screenshot to honor the event:

Welcome to my life.......... I feel for you buddy!



Been a while!



34
I've Got a Life / Re: Fishing appears to be popular with this group
« on: June 03, 2017, 08:21:59 AM »
Thanks guys! The two smaller fish that I got were on my go to white/chartreuse spinner but that big one was caught on a fly lined live shad on 6# line and an ultralight rod.
I almost never fish live bait but the post spawn lmb bite can be tought out here. The fish get lockjaw and sometimes you just have to put crack in front of them   :D

Heres video after I hooked it. I was fishing with my buddy  Rich 


35
I've Got a Life / Re: Fishing appears to be popular with this group
« on: June 01, 2017, 04:54:17 PM »
Fished lake Casistas in Ojai yesterday and got three. Biggest was just shy of 8lbs




36
General Support / Re: (SOLVED) Nitrogen and dual monitors
« on: May 28, 2017, 11:50:53 PM »
Ha, I spend a little time away and forget forum etiquette. Thanks buddy! 

37
Artwork & Screenshots / Re: Community custom wallpapers..
« on: May 28, 2017, 01:06:34 AM »
^ That looks really good.. nice Z!

 8)

I still love that logo!

38
General Support / Re: Nitrogen and dual monitors
« on: May 28, 2017, 01:04:25 AM »
Thanks a bunch PackRat!

Nitrogen version is 1.6.0-1 which I think is the newest version.

You were spot on
Code: [Select]
luke@montech:~$ nitrogen -h
--force-setter=[arg]
Force setter engine: xwindows, xinerama, gnome, pcmanfm
--head=[arg]
Select xinerama/multihead display in GUI, 0..n, -1 for full
--help, -h
Prints this help text.
--no-recurse
Do not recurse into subdirectories
--random
Choose random background from config or given directory
--restore
Restore saved backgrounds
--save
Saves the background permanently
--set-auto
Sets the background to the given file (auto)
--set-centered
Sets the background to the given file (centered)
--set-color=[arg]
background color in hex, #000000 by default
--set-scaled
Sets the background to the given file (scaled)
--set-tiled
Sets the background to the given file (tiled)
--set-zoom
Sets the background to the given file (zoom)
--set-zoom-fill
Sets the background to the given file (zoom-fill)
--sort=[arg]
How to sort the backgrounds. Valid options are:
* alpha, for alphanumeric sort
* ralpha, for reverse alphanumeric sort
* time, for last modified time sort (oldest first)
* rtime, for reverse last modified time sort (newest first)

Code: [Select]
nitrogen --force-setter=xinerama
worked perfect







39
General Support / (SOLVED) Nitrogen and dual monitors
« on: May 27, 2017, 06:21:18 PM »
Please forgive me if this has been addressed but I couldnt find it anywhere

It appears, unless I have completely lost it, that I am unable to set a wallpaper for an individual monitor with nitrogen.



I have an nVidia 1060 card using the nVidia driver so maybe that is causing it?


40
Artwork & Screenshots / Re: Community custom wallpapers..
« on: May 26, 2017, 06:31:24 AM »
A new one Im working on


41
Introductions / Re: New Member
« on: March 03, 2017, 04:47:29 AM »
Watch out for dizzie, he might eat your cake...!  ::)


Did someone say cake........


Welcome Lex-Linux!

42
VSIDO Discussions / Re: uefi Test ISO
« on: February 06, 2017, 09:01:25 AM »
Just installed and everything went flawlessly  8)

43
General Support / Re: SSD going bad? nVidia weirdness?
« on: January 07, 2017, 08:34:04 AM »
Quote from: PackRat
Set up your webcam and video the entire room  :D

PLEASE DONT DO THIS!  Vastonecams.com is a terrible idea!


My first thought was a temperature as well but unless conky is giving you bad data then you are probably safe there. Have you tested the power supply?

Generally with an ssd failure there will be some freezing or boot issues right before the drive fails. There wont be a whole lot of warning. At least thats my experience. 


44
VSIDO Installation Help / Re: Nvidia Install Problems
« on: October 28, 2016, 07:52:29 AM »
^ thanks for the help. I got installed earlier on bios. Tomorrow I'm gonna see if I can get this to work on uefi.


45
VSIDO Installation Help / Re: Nvidia Install Problems <SOLVED*>
« on: October 27, 2016, 05:01:02 PM »
Thanks Hakerdefo

That's exactly the settings I have. I think I have figured out the grub issue, well, kind of figured it out.
I installed yesterday and everything went great. I rebooted multiple times and was so excited to finally be back up and working that it it dawn on me to make sure grub was actually installed to the MBR of the drive I was using. I wiped the other drive that I had windows on and then I couldn't boot. No bootable disk. Hmmmmmmm.....

I went in via chroot and tried to reinstall grub but kept getting an error so I said screw it and I reinstalled. I disconnected all unnecessary drives as to eliminated any possible headache. Everything went good with the install so I rebooted and got the same error. No bootable drives.
I continued this for another couple install attempts using both installers and had no luck.

It was the alternate installer that tipped me off. I kept getting a warning that grub failed. So I installed via the main installer and then grabbed a super grub disk and dd'd it to another USB drive.
Super grub was unable to detect any grub installation. So no wonder it won't boot! Using rescutux I attempted to repair/reinstall grub but it just errored and chroot didn't work either.


Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 64